Fellow Global Trade Kereskedelmi Szövetség

Magyar Kereskedelmi Szövetség Összefogással egymásért, a magyar emberekért és a fogyasztókért, a tiszta magyar gazdaságért és kereskedelemért. Tevékenységünket alapítványi adományozással és támogatással, a magyarság érdekképviseletében tesszük. Eszközöket és know how-t adunk minden Partner kezébe, hogy a közösség erejével elért kedvezményekből részesedhessen, költségeit optimalizálhassa, megtakarítson és forgalmat növeljen.

Beköszöntő

2010.08.22. 13:34 fellow.team


 

 

Tisztelettel köszöntjük kedves Olvasóinkat! Tájékozódáshoz kérjük, kattintsanak a fenti logók bármelyikére.

>>> Célzott ajánlás!

Kereskedelmi szövetségünk a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Közép-magyarországi Regionális Szervezetének Tagja:  

 

 

 

 

 

 

 

 

>>> Együttműködésünk szövege itt olvasható

>>> Rendszeres tájékoztatóink a Cégközpontban

>>> Cégközpont térképes megjelenítése

 

Küldetésbeli alapvetésünk: Tevékenységünket a hazai gazdasági-kereskedelmi érdekek szolgálatában végezzük. Szemléletünk társadalmi felelősségvállaláson alapul. Működésünket a Partnereink irányában elkötelezettséggel és tevékenységi felelősségbiztosítással bonyolítjuk.

Örömmel tudatjuk, hogy megalakult egy különböző kultúrákból érkező, elkötelezett emberekből álló szakértői csoport, amely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy egyfajta paradigmaváltást képviselve összefogással segítse és ösztönözze a magyar vállalkozásokat, kereskedelmet, fehérítse és élénkítse a gazdaságot, valamint tevékenységét egy karitatív célokat megvalósító, adományozó és támogató alapítvány égisze alatt végezze. Ezért hoztuk létre a Teszünk az Országért Alapítványt.

A következőkben szeretnénk megismertetni a kereskedelmi szövetség működésével, kifejlesztett eszközrendszerével és a rendelkezésre álló know how lényegesebb elemeivel.

 

Kereskedelmi szövetségünk célja:                         

Hazai vállalkozások fejlesztése és a tőke Magyarországon tartása;

Gazdaságfehérítő és gazdaságélénkítő hatásmechanizmus beindítása.

 

Rendelkezésre álló eszközeink:

Adókedvezmények optimalizálása, pl. az innovatív cafeteria megoldásaink segítségével;

Személyre szóló, átfogó, hatékony költségcsökkentési program vállalkozások számára.

Az életben mindannyian fogyasztók vagyunk, legyen szó megánszemélyekről, családi büdzséről, közösségekről, egyesületekről, civil szervezetekről, önkormányzati szegmensről vagy klasszikus vállalkozásokról, stb. Úgy gondoljuk, hogy minden gazdálkodó egység, cég, vállalkozás életében fontos cél kell hogy legyen a rendszeresen felmerülő üzemeltetési és fenntartási költségek jelentős mértékű csökkentése, hatékony optimalizálása.

 

Jogi háttér:

 

 

 

 

 

 

 

 

A két cég impresszumát a logókra kattintva tekintheti meg.


   Magyar tulajdonosi kör, magyar bejegyzés (lásd fent, Impresszum), a tualjdonosok vállalták, hogy a tulajdonjog soha nem kerül ki külföldre

   A Cafeteria Gold Kft a Fellow Global Trade Kft leányvállalataként a Fellow PASS cafeteria utalványok kibocsátója

   Elkülönített ügyfélszámla az OTP Bank-nál

400.000.000 Ft összértékű tevékenységi és szolgáltatói felelősségbiztosítás többletgaranciaként (Generali Providencia Biztosító, kötvényszám megtalálható az Általános Szerződési Feltételekben) a fogyasztói tagság anyagi védelme érdekében

   ÁSZF-ben vállalt garanciák betartása és betartatása

   Adószakértő jogász-közgazdász ügyvezetés, szakértői team

 

Javasoljuk a magyar Munkáltatóknak, hogy cafeteria utalványokat tőlünk rendelejenek, hiszen mi a kezelési költség túlnyomó részét a piacon egyedülálló módon visszajuttatjuk a megrendelő Munkáltatónak! Valljuk, hogy Magyarországon magyar érdekeltségű cafeteriára van szükség:

 

 

 

 

 

 

Hivatalos weboldal: Fellow Global Trade™

Nagyon ajánljuk ezt az oldalt is: Fellow™ CAFETERIA

 

 

Mi is tehát valójában a FELLOW?

A fogyasztó tagság szempontjából:

A Fellow Global Trade™ egy olyan magyar kereskedelmi cég, amely a tagok részére biztosít ingyenes csatlakozási lehetőséget egy több ezer fős kereskedelmi szövetséghez. A szövetségben lévő tagoknak lehetőségük van a Fellow szerződött partnereitől beszerezni a működésükhöz szükséges termékeket ill. szolgáltatásokat A-tól Z-ig és ezáltal jogosultságot szereznek a partnerektől egy utólagos visszatérítésre és hűségrendszerünk keretében a többi szövetségi tag fogyasztásából is részesedhetnek, mivel mindannyian a közös forgalom növekedéséhez járulnak hozzá.

A cég eszközei: Teljes körű céges audit és hűségprogram. 

Leendő partnerek szempontjából:

A Fellow egy magyar kereskedelmi cég, amely elsősorban a hazai vállalkozások forgalmát igyekszik növelni és ezen vállalkozások kiadásainak optimalizálásával extra bevételhez juttatja partnereit a minőség megtartása mellett.

 

Személyes üzenet:

 

POZITÍV GONDOLKODÁSÚ, TETTREKÉSZ EMBEREKET KERESÜNK!

Ha céljai vannak, eszközöket tudunk adni hozzájuk és mindenben támogatjuk. Erős, sikeres TEAM-et építünk. A közösség erejét használjuk a céljaink hatékony eléréséhez.

 

A regisztráció ingyenes és kötelezettségektől mentes.

Amennyiben a fenti célkitűzéseinkkel szimpatizál, sőt azokkal egyet is ért, kérjük ossza meg a tartalmat Ön is ismerőseivel, hogy minél többekhez eljuthassunk. Köszönjük értékes segítségét! 

 

 
 
 
Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac


Szólj hozzá!