Fellow Global Trade Kereskedelmi Szövetség

Magyar Kereskedelmi Szövetség Összefogással egymásért, a magyar emberekért és a fogyasztókért, a tiszta magyar gazdaságért és kereskedelemért. Tevékenységünket alapítványi adományozással és támogatással, a magyarság érdekképviseletében tesszük. Eszközöket és know how-t adunk minden Partner kezébe, hogy a közösség erejével elért kedvezményekből részesedhessen, költségeit optimalizálhassa, megtakarítson és forgalmat növeljen.

ENERGIA

2010.07.09. 00:01 fellow.team

 

Energetikai tanácsadás

a Fellow™ Global Trade kereskedelmi szövetség keretében

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professzionálisan felkészült és szakamilag igen eredményes szakembereink a következő szolgáltatásokat nyújtják a vállalkozásoknak, cégeknek:

- érvényben lévő villamos energia szerződés felülvizsgálata

- javaslattétel kedvezőbb feltételekkel történő áramvásárlási szerződéskötésre

- kereskedőváltás lebonyolítása

- szerződéses időszak alatt kapcsolattartás a kereskedővel és Hálózati Engedélyessel

- további költségcsökkentési lehetőségek feltárása - földgáz, meddő energia, világítás,stb

- amennyiben a lehetőség adott: földgáz, biogáz, termálgáz alapú gázmotoros egységek telepítésének előkészítése, menedzselése

 

Javasoljuk, éljen a lehetőséggel és ezzel az eszközzel, mert komoly pénzt takaríthat meg vállalkozása javára!

 

Üdvözlettel:

Kállai Zoltán
Ügyvezető, energetikai tanácsadó
Terra 96 Bt, Fellow Partner

Sebestyén László
Energetikai tanácsadó
Fellow Partner

 

 

 

Áramszolgáltatás 1...30 % visszatérítéssel!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tisztelt Tagunk!
 
Az Alteo Energiaszolgáltató ZRt-vel kötött megállapodásunk alapján kereskedelmi szövetségünk valamennyi jogi személy és jogi személyiség nélküli gazdasági tagja (cégek, egyesületek, alapítványok, érdekvédelmi szervezetek, társasházak, kereskedelmi létesítmények, boltok, stb., magánszemélyek jelenleg nem!) igénybe veheti a villamos áram fogyasztására vonatkozó kedvezményt! A partner havi 1-30%-ig terjedő visszatérítést tud biztosítani az áramfogyasztásból. A fogyasztónak egy feltételt kell teljesítenie: a havi villanyszámla bruttó végösszege érje el a 60.000,- Ft-ot.

Ajánlatkéréshez a fellow.kapcsolat@gmail.com e-mail címre juttassa el az alábbiakat:
 

1. A legfrissebb villanyszámlát kell beszkennelni, és mellékelni.

2. A villamos energia előfizetésről szóló szerződést beszkennelni, és mellékelni. Ha nem találja a szerződését, akkor kérdezze meg jelenlegi szolgáltatóját, hogy milyen időpontra mondhatja fel a régi előfizetését.
 
Amennyiben a kért számlát elküldi a fenti E-mail címre, pár napon belül megkapja az ajánlatot, amelyben az Önre elérhető legmagasabb %-os visszatérítést megjelöli a partner.
 

Aki pedig együttműködik velünk és segít az energiaajánlatot a cégekhez eljuttatni, ajánlóként folyamatosan részesedik a visszatérítésben részesülő Partnere minden havi áramdíjai után!

 

Regisztrációjával járuljon hozzá Ön is ahhoz, hogy Szövetségünk a forgalma alapján a tagság által megszavazott jótékonysági célokat adományozással segíthesse és részesedjen Ön is a közösségi forgalomból!

 

A regisztráció ingyenes és kötelezettségektől mentes.


 

 

Igénybejelentés, személyes cégkontakt, elérhetőség:

banfai.zsolt@fellow.hu    

20 933 7258    

 

Szeretettel várjuk megkeresését! Mindenben partnerei leszünk.

Adja tovább Ön is ismerőseinek, illetve az ismeretségében lévő cégvezetőknek, hisz a gazdasági összefogásunk mindenki és minden hazai, magyar gondolkodású cég elementáris érdeke.

 


Bánfai Zsolt | Névjegy létrehozása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fellow-team.blog.hu/api/trackback/id/tr452139811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása