Fellow Global Trade Kereskedelmi Szövetség

Magyar Kereskedelmi Szövetség Összefogással egymásért, a magyar emberekért és a fogyasztókért, a tiszta magyar gazdaságért és kereskedelemért. Tevékenységünket alapítványi adományozással és támogatással, a magyarság érdekképviseletében tesszük. Eszközöket és know how-t adunk minden Partner kezébe, hogy a közösség erejével elért kedvezményekből részesedhessen, költségeit optimalizálhassa, megtakarítson és forgalmat növeljen.

Regisztráció

2010.07.09. 00:00 fellow.team

 

Javasoljuk, csatlakozzon Ön is kötelezettségektől mentesen a Fellow Global Trade kereskedelmi szövetséghez!

 

Erre azonban kizárólag ajánlással van lehetősége, ezért kérje regisztrációját

magánemberként saját neve / vállalkozásként cégének neve

e-mail címe

megadásával a következő címen:   fellow.kapcsolat@gmail.com

Jelentkezését követően E-mailt küldünk Önnek, mely tartalmazza a regisztrációjához szükséges adatokat. Ezt kérjük a fenti címre visszaküldeni, visszaigazolás után Ön a Fellow Global Trade kereskedelmi szövetség ingyenesen csatlakozott, de teljes jogú tagjává válik. Adatait természetesen bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél részére ki nem adjuk, tevékenységünkért pedig felelősséget vállalunk.

 

Ha egyszerűbben szeretne eljárni:


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fellow-team.blog.hu/api/trackback/id/tr382411831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása